Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Пофарбовано дитячий майданчик у парку ім.Кропивницького

Дата: 15.08.2016 16:49
Кількість переглядів: 1214

Фото без опису

Наші діти – майбутнє нашої країни, тому міська рада робить все можливе для змістовного відпочинку та розвитку маленьких мешканців нашої громади.  Так, заступник  міського голови з соціально-гуманітарних Кривошея Л.П. разом з учнівсько-студентським парламентом  міської ради  пофарбували обладнання  дитячого майданчика  та лавки для відпочинку на території міського парку ім. Кропивницького.  Майданчик є одним з найпопулярніших місць. Тут завжди людно та гамірно. Парк – улюблене місце відпочинку батьків та їхніх дітей. Тож не дивно, що він потребував ремонту, адже з багатьох споруд від щоденної біготні малечі вже стерлося фарбове покриття. Роботи також додало похабне ставлення деяких відвідувачів майданчика до комунального майна. Прибрані всі «мемуари місцевих письменників». Відремонтовано деякі гойдалки та лавки. Наведено належний стан благоустрою на території дитячої площадки.

 Щасливе життя дитини багато в чому залежить від того, де вона живе та проводить свій вільний час. Тому відновлення яскравого покриття, можливо, внесе більше кольорів та позитиву в життя дітей, які грають на ньому.

У дитячого майданчика важлива соціальна функція – знайомити, дружити та розважати дітей дошкільного віку, тому прохання до дорослих – доглядайте за ним та підтримуйте порядок і чистоту.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь