Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Літня школа з проектного менеджменту для об’єднаних територіальних громад

Дата: 17.08.2016 18:08
Кількість переглядів: 956

Фото без опису

 Розпочала свою роботу літня школа з проектного менеджменту для об’єднаних територіальних громад,  участь в якій приймає  перший заступник міського голови Висоцький В.І.

Відкрили роботу Школи та привітали учасників виконавчий директор Асоціації міст України  М.Пітцик та Южненський міський голова В.Новацький.

Школа триватиме з 15 по 19 серпня. Тижнева програма передбачає вивчення всього проектного циклу: формулювання проектної ідеї, її втілення в проектній пропозиції, планування бюджету, розгортання, впровадження проекту та звітування за його реалізацію, а також моніторинг результативності виконання.

Учасниками навчання стали 25 представників об’єднаних територіальних громад з різних областей, які були відібрані на конкурсних засадах. Серед слухачів Школи міські голови, заступники, секретарі рад, а також керівники структурних підрозділів органів місцевого самоврядування ОТГ.

Проводить навчання команда досвідчених тренерів.

Головна мета навчання  – сформувати у слухачів навички підготовки проектних пропозицій, спрямованих на розвиток громади, а також навчити  їх управляти впровадженням проекту. Результатом навчання стане проектна пропозиція з розвитку громади, яку підготує кожний учасник Школи.

По завершенню навчання учасникам будуть видані сертифікати.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь