Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 14-та позачергова сесія 7-го скликання Бобринецької міської ради

Дата: 17.08.2016 17:45
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису

16 серпня 2016 року  у  приміщенні малої зали Бобринецької районної ради відбулася 14-та позачергова сесія 7-го скликання  Бобринецької міської ради. Позачергова сесія була скликана у зв’язку з необхідністю негайного вирішення питань життєдіяльності Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади. На розгляд депутатського корпусу було винесено  7 проектів рішень.  Основними  питаннями були:   

  1. Про утворення Комунального закладу «Навчально-виховний комплекс «Гімназія – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1» Бобринецької міської ради Кіровоградської області. 
  2.  Про утворення Комунального закладу «Загальноосвітня             школа І-ІІ ступенів № 3» Бобринецької міської ради Кіровоградської області.  
  1. Про утворення Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів № 4» Бобринецької міської ради Кіровоградської області. 
  2. Про утворення Комунального закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 імені П.П.Шумилова» Бобринецької міської ради Кіровоградської області. 

 Доповідачем по цих питанням була начальник відділу освіти, молоді та спорту  Бобринецької міської ради Літвінова В.П.. Депутатський корпус особливо цікавило як утворення даних комунальних закладів вплине на працівників освітньої галузі  та фінансовий аспект питання. Вікторія Петрівна  повідомила, що з фінансової точки зору освітня галузь нічого не втратить, навпаки збільшаться виплати освітянам, як повідомлялося раніше,  всі педагогічні працівники навчальних закладів та установ міста отримають 20-ти відсоткову надбавку за престижність праці та премію в розмірі одного посадового окладу до  професійного свята освітян. В обговоренні взяла участь також заступник голови Бобринецької районної ради Сабліна Н.А.,  яка закликала депутатів не утворювати  власні  комунальні заклади освіти та пообіцяла в разі утворення їх, позиватися до суду на Бобринецьку міську раду.  Депутати Бобринецької міської ради прийняли рішення утворити перераховані вище комунальні заклади.

Депутатський корпус заслухали звіт від начальника відділу бухгалтерського обліку - головного бухгалтера фінансового управління  Мельнікової І.І. про виконання міського бюджету за І півріччя 2016 року. Ірина Іванівна також винесла на розгляд сесії проект рішення  про  внесення змін до рішення  міської   ради від 24 грудня  2015  року №55 «Про  міський бюджет на 2016 рік» та про внесення змін до міської програми «Реконструкції, капітальний і поточний ремонт та утримання доріг Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік. Внесено зміни до міського бюджету.  Виділено 137,34 тисяч гривень на ремонт асфальтового покриття по                  вул. 16 березня, 40 тисяч гривень на ремонт асфальтового покриття  вул. Соборної та  123,4 тисяч гривень на оновлення тротуару від   пров. Порика до базарної площі (біля стадіону “Олімпієць” та Свято-Вознесенського собору).

На сесії міської ради були прийняті всі рішення, що мали важливий вплив на життєдіяльність Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь