Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святковий концерт з нагоди 8 Березня в сільському клубі с.Дібрівка

Дата: 05.03.2018 17:35
Кількість переглядів: 1330

У переддень Міжнародного Жіночого свята, 5 березня в сільському клубі с.Дібрівка, куди також було підвезення жителів з с.Шляхове,  проведено святковий концерт до Дня 8 березня. Перший заступник міського голови Валентин Висоцький та заступник з соціально-гуманітарних питань Людмила Кривошея щиросердечно привітали всіх присутніх жінок зі святом.

Розпочався захід з віршованих рядків у виконанні Тесцової Анни і Кіріченко Софії. Святкова концертна програма порадувала присутніх запальними піснями, віршами, та танцями. Багато ніжних, лагідних, приємних слів звучало зі сцени про жінку, маму, бабусю. Після концерту всіх  присутніх від міського голови частували солодощами. Завідуюча Дібрівським сільським  клубом Вікторія Тесцова від себе та від жителів сіл висловила щиру подяку Валерію Вадимовичу, учасникам святкової програми Н. Щіченко, С. Чорному, В. Маліновському, В. Змикало, О. Проценко, Н. Нелепі, Ю. Чернієнко, В. Виноградській, С. Єрьоміну, С. Безгубенко за організацію та проведення  чудового концерту.

Шановні жінки! Від щирого серця вітаємо вас зі святом весни. Бажаємо вам міцного здоров’я, жіночого щастя, добра і любові. Нехай у вашому домі будуть спокій і добробут, а ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних та близьких. Зі святом весни!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь