Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Інформаційне повідомлення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку (будинків) на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади

Дата: 10.08.2016 17:23
Кількість переглядів: 1002

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу.

      Організатором конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку (будинків) на території населених пунктів Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади є Бобринецька міська рада, яка розташована за адресою: м.Бобринець вул. Незалежності,80 Бобринецького району Кіровоградської області

(ІІ поверх, кімната №205).

Прізвища, посади та номери контактних телефонів осіб, уповноважених здійсню-вати зв'язок з  учасниками конкурсу з призначення управителя багатоквартир-ного будинку. 

Висоцький          Валентин Іванович - перший заступник голови Бобринецької міської ради тел. 3-44-46.

Баранов Олександр Володимирович - провідний спеціаліст сектору житлово -комунального господарства Бобринецької міської ради, тел. 3-41-88.

     Критерії оцінки конкурсних пропозицій.

      Оцінювання конкурсних пропозицій здійснюється за бальною системою, що визначається організатором конкурсу. При цьому максимальна сума балів дорівнює 100 балам.

      Основним критерієм під час оцінювання є найнижча ціна послуги, що становить 50 балів.

Вимоги до конкурсних  пропозицій  та  перелік документів, оригінали  або  копії яких подаються учасниками конкурсу для їх оцінювання.

     Для участі у конкурсі учасники конкурсу подають заяву, у якій зазначають:

          фізичні особи - підприємці - прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера

облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий

орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта);

         юридичні особи - повне найменування, код за ЄДРПОУ.

      Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта  окремо.

      У разі якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок ціни учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

      Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісії Бобринецької міської ради у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

      Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

      Учасники конкурсу мають право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

      Учасниками конкурсу для їх оцінювання подаються документи про наявність та загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій по кожному об’єкту конкурсу. Також подаються невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі. Також учасниками конкурсу для їх оцінювання подаються  документи про фінансову спроможність учасника конкурсу та наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства. Організатором конкурсу плата за участь у конкурсі з учасників конкурсу не стягується.

                         

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.    

      Конкурсна  пропозиція  подається  особисто  або  через   уповноважену  належним чином особу чи надсилається поштою конкурсній комісії Бобринецької міської ради у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу.

      Відповідно  до  положення  по  проведенню  конкурсу  з  призначення  управителя багатоквартирного будинку (будинків), яке затверджене рішенням виконкому Бобринецької міської ради від 03 серпня 2016 року за № 155  кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не раніше тридцяти календарних днів з дати опублікування в друкованому засобі масової інформації інформаційного повідомлення про проведення конкурсу.

      Конкурсні пропозиції необхідно подавати до конкурсної комісії Бобринецької міської ради за адресою: м.Бобринець вул. Незалежності,80 Бобринецького району Кіровоградської області (кімната №205) до 15 вересня 2016 року включно.

Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями.

      Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями здійснюється на наступний день після закінчення строку їх подання на засіданні конкурсної комісії Бобринецької міської ради у час та в місці, що зазначені в оголошенні про проведення конкурсу, в присутності учасників конкурсу, що подали конкурсні пропозиції, або уповноважених ними осіб.

      Розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями організатором конкурсу Бобринецькою міською радою буде здійснюватись в адмінприміщенні Бобринецької міської ради за адресою: м.Бобринець вул. Незалежності,80 Бобринецького району Кіровоградської області (кімната №205) о 15.00 годині 16 вересня 2016 року.

 

 

Міський голова                                                                                       В.СНІЖКО

                           


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь