Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В місті проводиться ремонт доріг та роботи по благоустрою

Дата: 17.08.2016 17:03
Кількість переглядів: 1006

Фото без опису

 На території Бобринецької міської об’єднаної  територіальної громади активно тривають роботи по благоустрою.

Так днями за замовленням міської ради  було відремонтовано ділянку вулиці  Каштанова ( Кірова) від  вул. Миколаївської (Леніна) до вул. Паркової ( 50 років Жовтня), що перебувала у критичному стані.  На відрізку дороги був проведений ямковий ремонт та повністю оновлено асфальтове покриття  на розі вулиць Каштанової ( Кірова) та вул.Паркової (50 років жовтня).

Триває також ремонт дорожнього покриття  по вул. 16 Березня  на участку дороги від вул. Миколаївської ( Леніна) до вул. Паркової ( 50 років Жовтня) тут  буде виконано ямковий ремонт догроги а на  відрізки які  потребують  капітального ремонту буде постелено нове асфальтове покриття.  Також буде  влаштоване асфальтове покриття на в’їздах до дошкільного навчального закладу №2 “Ромашка”

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуПо вулицях Соборній та Народній була проведена чистка водостоку, оскільки під час дощу,  через засмічені водостоки утворювалися цілі моря. На території, яка належить Бобринецькій міській раді постійно наводиться належний санітарний, епідеміологічний та естетичний стан. Міська рада на чолі з міським головою Сніжком В.В. постійно покращує благоустрій громади та дбає про добробут її громадян.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь