Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Літній відпочинок дітей Бобринецької ОТГ на березі Чорного моря

Дата: 05.07.2017 16:47
Кількість переглядів: 936

З 21 червня по 4 липня діти пільгових категорій в кількості 48 осіб за рахунок коштів міської ради та троє  дітей, за батьківські кошти  відпочивали в закладі  санаторного типу «Чайка» в с.Лазурному Херсонської області

Друга зміна мала напрямок  військово-патріотичного  виховання  під назвою «Вільні діти вільної країни». Відповідно тематики зміни проводилися змістовні, цікаві заходи з представниками громадської організації  Херсонської області «Товариство воїнів-учасників, ветеранів   АТО на сході Україні».

Вміє наша дітвора поєднувати відпочинок  з підготовкою до заходів, брати  активну участь в гуртках, секціях за інтересами. Нікого не залишила  байдужим святкова програма до Дня Конституції та Дня Молоді  з виступом духовного оркестру працівників  поліції  м. Херсона та гарною концертною  програмою.

Під час конкурсу «Джура», наша команда дівчат, яку очолювала Щіченко Вікторія виборола  I місце. А отаманом 9 ти роїв другої зміни було обрано президента учнівсько-студентського парламенту Бобринецької міської ради Скрипника Дмитра.

Міс «Чайка» 2017 р. виборола Щіченко Вікторія., а в номінації міні міс «Чайка»  обрано Гарбу Софію.

Активно проявили свої здібності  наші діти у квесті «Ігри патріотів», «Пошук скарбів» ( орієнтування на  місцевості), у розважальній програмі  «Але оп!», «Браві козаки», «Карикатура на ройового», «Купальські красуні», заняття з рукопашного бою,  смуга перешкод, тактична медицина .

А ще познайомилися та спілкувалися з волонтерами із Китаю, Індії, Турції. Дітвора була забезпечена  калорійним 5 разовим харчуванням.       Не тільки відпочили, а й оздоровилися,  щодня приймали фіто чай, за призначенням лікаря профілактично-лікувальний масаж та інші процедури.

Отож, відпочинок у таборі був для 51 дитини періодом зміцнення їхнього здоров’я, пізнання цікавого  та нового. Сподіваємося, що оздоровлення запам’ятається підростаючому поколінню, так як поєдналося моральне та фізичне загартування  з духовним збагаченням, а яскраві враження, творчість та пізнання світу нададуть дітям сил та енергії для успіхів у навчанні.

Міський голова Валерій Сніжко та міська рада вдало реалізували одну із головних цілей – оздоровлення  дітей, використавши для цього природно-кліматичний потенціал Чорного моря, та пізнавально-розважальні програми активного відпочинку.

 

Заступник міського голови

 з соціально-гуманітарних питань

Людмила Кривошея


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь