Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Завершився капітальний ремонт вулиці Cоборної

Дата: 01.09.2017 16:46
Кількість переглядів: 1024

Ще нещодавно вулиця Соборна  була схожа на поверхню місяця, велике різноманіття ям від маленьких до великих створювали перешкоди на шляху до центру міста для мешканців мікрорайону Грицькова.  Відрізняло вулицю від поверхні супутника землі, хіба що  величезна калюжа, що ніби море розливалася після кожного дощу внизині на перехресті вул. Соборної та перевалку Першотравневого. Та вже сьогодні жителі міста можуть спостерігати  зовсім іншу картину. На замовлення міської ради під особистим контролем міського голови Валерія Сніжка було виконано капітальний ремонт дорожнього покриття вулиці Соборна. На більшій частині вулиці  було укладено нове асфальтове покриття. На інших відрізках шляху було виконано ямковий ремонт. Також у низині на перехресті вулиці соборної перевалку Першотравневого, де зазвичай була величезна калюжа, зроблено водовідведення стокових вод та підняття дорожнього полотна. Результат не змусив себе чекати, і вже під час перших злив, завдяки водовідведенню, калюжа зникла і пішоходи могли вільно пересуватися.

Капітальний ремонт через несприятливі погодні умови та технічні проблеми дещо затягнувся, тому підрядник виконував роботи навіть  незважаючи на вихідні, аби мешканці міста отримували  якомога  менше  незручностей.

Як зазначають жителі мікрорайону, ремонту такого масштабу вулиця не бачила вже більше десяти років. Мешканці висловлюють щиру подяку меру міста В. Сніжку за те, що нарешті мають красиву рівну дорогу.

На цьому роботи не закінчуються і будуть продовжуватися згідно затверджених планів та графіків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь