Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Дитячий майданчик відкрили в с.Коржеве

Дата: 18.05.2017 16:42
Кількість переглядів: 951

Фото без опису

16 травня весняний  сонячний день став ще яскравішим від  сміху, веселого гоміну та щастя на дитячих обличчях. Для дітей, що проживають у селі Коржеве відбулося справжнє,  довгоочікуване свято  - урочисте відкриття дитячого майданчика обладнаного за кошти міської ради. На свято до малечі завітали міський голова Валерій Сніжко, перший заступник міського голови Валентин Висоцький та заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Людмила Кривошея. Відкрив свято в.о. староста села Червона долина Володимир Шкварко, який привітав дітей з цією приємною подією  для села Коржеве  та подякував міському голові Валерію Сніжку  за турботу  про підростаюче покоління громади. Валерій Вадимович у своєму звернені також привітав малечу та запросив дітей на свято до Міжнародного дня  захисту дітей, що буде проводитися у парку ім.Кропивницького. Також міський голова пообіцяв юним Коржівчанам, що їх ігровий майданчик буде по можливості збільшуватися.  Дорослі, що привели наймолодших мешканців з усіх куточків села, подякували представникам місцевого самоврядування за те, що дітлахам тепер є де проводити свій вільний час.

Після того як міський голова Валерій Сніжко перерізав стрічку малеча стрімко ринула випробовувати на міцність новий ігровий майданчик. Кожен хто заходив гратися на майданчик отримував від Валерія Вадимовича солодкі подарунки.  Жоден з дітей не відправилися додому без солодкого презенту від міського голови, від якого обличчя малят ще більше світилося щастям.

Директор Коржівського сільського клубу Лариса Василівна  підготувала цікаву програму з веселими конкурсами..

Щоб всі мешканці села Коржеве від  найменших до найстарших мали змогу культурно розвиватися, в ново відремонтованій кімнаті сільського клубу було відкрито бібліотеку з великим різноманіттям книг.

Існує думка що дитинство –це найщасливіша пора нашого життя. Саме тому міська рада та міський голова Валерій Сніжко докладають чимало зусиль щоб діти не тільки міста, а й сільських територій росли в турботі та мали змогу розвиватися. Саме від підростаючого покоління залежить наше майбутнє.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь