Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Презентація результатів дослідження індексу спроможності місцевої влади

Дата: 01.11.2017 16:26
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

31 жовтня до нашої громади з робочим візитом завітали програмний спеціаліст програми DOBRE Вікторія Зубкова та регіональний менеджер Дніпропетровського офісу  Андрій  Нагорний. Індекс спроможності місцевої влади – це інструмент оцінювання успішності громад, за допомогою якого місцева влада може визначити власні слабкі та сильні сторони, пріоритети для подальшої роботи і технічної допомоги. Процес вимірювання індексу спроможності місцевої влади   відбувся у червні поточного року  через аналіз документів міської ради та спілкування з посадовими особами, депутатами міської ради і громадськими активістами.

На зустрічі спеціалісти проекту DOBRE презентували результати свого дослідження. В презентації були  висвітлено загальні сприятливі умови для розвитку ОТГ, приділялася особлива увага правовому середовищу, організаційній спроможності, фінансовій життєздатності, адвокасі, наданню послуг, інфраструктурі та ставленню з боку громадськості. Матриця оцінювання основних компетенції включала в себе: лідерство та управління; управління фінансами та бюджетом; надання послуг; участь громадськості.

Загальна сума балів нашої громади  склала  26 балів. Це є посереднім балом серед всіх громад, що пройшли оцінювання. Проаналізувавши результати, представники громади отримали рекомендації для покращення роботи та поліпшення індексу спроможності місцевої влади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь