Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулася 15-та позачергова сесія 7-го скликання Бобринецької міської ради

Дата: 15.09.2016 16:25
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

14 вересня 2016 року  у  приміщенні малої зали Бобринецької районної ради відбулася 15-та позачергова сесія 7-го скликання  Бобринецької міської ради. Позачергова сесія була скликана у зв’язку з необхідністю негайного вирішення питань життєдіяльності Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади. На розгляд депутатського корпусу було винесено  14 питань проектів рішень.  Депутатським корпусом був розглянутий наступний ряд питань:

1.         Про затвердження Порядку передачі майна комунальної власності Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади в користування (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.)

2.         Про зміни до «Положення про тендерний комітет або уповноважену особу(осіб) Бобринецької міської ради» (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.)

3.         Про внесення змін до рішення тринадцятої сесії Бобринецької міської ради п’ятого скликання №354 від  23 травня 2007 року «Про затвердження порядку списання основних засобів з балансів підприємств, комунальної власності територіальної громади» шляхом викладення в новій редакції додатку (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

4.         Про затвердження порядку призначення і виплат компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

5.         Про внесення змін до міської програми «Реконструкція, капітальний і поточний ремонт та утримання доріг Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади на 2016 рік» затвердженою рішенням сесії міської ради від 24 грудня 2015 року №53 (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

6.         Про передачу шкільного автобуса марки ПАЗ 4234-04 на баланс відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

7.         Про надання згоди для передачі екскаватора марки ЕО – 4321 з балансу КП «Комунальник» Бобринецької міської ради на баланс КП «Міськводоканал» Бобринецької міської ради. (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

8.         Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2015 року № 55 «Про міський бюджет на 2016 рік». (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

9.         Про внесення змін до рішення міської ради від 01 березня 2016 року №168 «Про програму підтримки місцевого самоврядування у Бобринецькій міській об’єднаній територіальній громаді на 2016-2017 роки. (Доповідач – начальник відділу-головний бухгалтер Мельнікова І.І.).

10.       Про затвердження норм витрат на проведення спортивних змагань та навчально-тренувальних зборів. (Доповідач - начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Літвінова В.П.).

11.       Про затвердження структури апарату та виконавчих органів міської ради, загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів (Доповідач – начальник загального відділу міської ради Удовенко О.А.)

12.       Про надання дозволу комунальному підприємству Бобринецької міської ради «Комунальник» на зняття з балансу чотирьох одноквартирних житлових будинків. (Доповідач – провідний спеціаліст сектору житлово-комунального господарства Бобринецької міської ради Баранов О.В.)

13.       Про розгляд листа Новоукраїнської місцевої прокуратури щодо порушень вимог Закону України «Про запобігання корупції» головою Бобринецької районної ради. (Доповідач – міський голова Сніжко В.В.)

14.       Земельні питання. (Доповідач – завідувач сектором земельних ресурсів Пальок В.І.)

На сесії міської ради були прийняті всі рішення, що мали важливий вплив на життєдіяльність Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь