Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Розвиток спорту у місті. Чи підтримує його районна влада?

Дата: 26.08.2016 16:12
Кількість переглядів: 1023

Фото без опису

Як раніше вже повідомлялося – у місті розпочато створення сучасного баскетбольного майданчика у центрі міста на СК «Олімпієць» та облаштування прилеглої до нього території.

Рішенням 14 сесії Бобринецької міської ради на ці цілі було виділено 70 тисяч гривень для встановлення огорожі навколо баскетбольного майданчика, 120 тисяч гривень на нове асфальтове покриття майданчика та 123,4 тисяч гривень на облаштування алеї від провулку Порика до Базарної площі (біля стадіону “Олімпієць” та Свято-Вознесенського собору).

Міська рада також взяла участь  у конкурсі Федерації баскетболу України за результатами якого безкоштовно отримала баскетбольне обладнання, а саме чотири стійки з щитами з кільцями.

Однак прикро, що районна рада, яка також обіцяла не залишатися осторонь осучаснення баскетбольного майданчику,  фактично затягує цей процес, не виділивши відповідні кошти, хоча раніше влітку, у газеті «Честь Хлібороба» №55, було повідомлено, що районна рада та райдержадміністрація домовилася з спортсменами-любителями що до ремонту майданчика.

Такі обставини примусили місцевих молодих спортсменів-баскетболістів піти на радикальні методи - вони зібрали кількасот підписів під своїм зверненням до районної влади з проханням  про виділення своєї частини коштів на продовження робіт на баскетбольному майданчику. Сьогодні, вказане звернення було вручене керівництву районної ради.

Сподіваємося, що депутати районної ради підтримають ініціативу міської ради та депутата районної ради Крутька Ю.М. щодо створення у місті сучасного місця для гри у баскетбол.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь