Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкує дітвора

Дата: 03.01.2018 15:49
Кількість переглядів: 872

Фото без опису

У народі кажуть: «Зима прийшла і свята привела». Дійсно, взимку майже щодня – свято. Цикл новорічних та різдвяних свят розпочинає Новий рік.

Із 26 по 29 грудня у закладах дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти міста пройшли традиційні новорічні дійства для вихованців та учнів.

Ранок у дитячому садку чи школі – це одне з найулюбленіших та найочікуваніших свят, на якому можна поринути в казку, зустрітися із Дідом Морозом та Снігуронькою, отримати смачні подарунки.

Новорічні ранки – це веселощі, призи і танці. На них завжди панує святкова атмосфера тепла, затишку, радості, приємного очікування Нового року. Всіх оточують добра магія і дива.

Цікаво продумані сценарії, музичний супровід створили святкову атмосферу, забезпечили гарний настрій та залишили чудові враження вихованцям закладів дошкільної освіти та їхнім батькам.

Учні міських шкіл водили хороводи біля ялинки з Дідом Морозом та Снігуронькою. Казкові герої розважали дітей піснями і танцями, іграми  та цікавими конкурсами. А школярі висловлювали свої побажання миру, добра, спокою всім українським родинам.

Справжню насолоду глядачам принесла гра старших учнів КЗ «Бобринецьке НВО» які, використовуючи свої акторські здібності, створили справжнє новорічне дійство. Діти взяли участь у захоплюючій віртуальній подорожі країнами світу, під час якої мали змогу ознайомитися із традиціями та звичаями жителів Польщі, Іспанії, Італії, Австралії, Фінляндії, США, Індії та Греції.

У Філії № 2 КЗ «Бобринецьке НВО» відбулися інсценізовані дійства «Зустрічаємо Новий рік» для учнів 1-4 класів та «Пригоди у Новорічну ніч» для школярів 5-9 класів.

Святковий настрій учасникам і глядачам забезпечили вишукані новорічні костюми та цікаві художні номери.

У КЗ «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5» окрім традиційних новорічних ранків, організовано оригінальну книжкову виставку-хобі «Новорічна заметіль», на якій представлені казки, оповідання, вірші про Новий рік, ялинку, Діда Мороза. З книжок «Подарунок від Діда Мороза», «З Новим роком», «Подарунок від Снігурки», «Чарівні сніжинки» діти черпали різноманітну інформацію: як вирізати сніжинку, пошити карнавальний костюм, написати листа Дідові Морозу. Виставку доповнювали практичні заняття з виготовлення новорічних виробів.

26 грудня вихованки відділення гімнастики художньої КЗ «ДЮСШ» представили звітний виступ у вигляді театралізованої вистави казки «Снігова королева», яка включала в себе елементи художньої гімнастики, хореографії та театральної майстерності. Батьки та гості були вражені гарними, яскравими костюмами персонажів.

Свята було веселими та цікавими.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь