Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Виміряй тиск – потурбуйся про своє здоров’я!

Дата: 13.07.2017 15:47
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

Літо в останні роки змушує людей шукати порятунок від жаркої та сухої погоди. Жителям сільської місцевості сховатися від спеки можна в тіні дерев, будинку,  або поруч з водоймами. А ось городянам доводиться набагато важче, адже вони змушені вдень і вночі дихати задушливим повітрям, яке йде від розпеченого асфальту доріг і кам'яних стін будинку.Аномальна спека негативно впливає на здоров'я людини, досить часто це може бути підвищення або падіння артеріального тиску. До цього явища необхідно ставитись дуже серйозно.Тому Територіальний центр Бобринецької міської ради, піклуючись про жителів міста та району,встановив намет під гаслом «Виміряй тиск – подбай про здоров’я!» (провулок Базарний та вул. Вознесенська,  біля Аптеки ФОП «Овсійчук О.П.»Щосереди та щоп’ятниці з 8:00 до 12:00сестра медична Територіального центру міської ради безкоштовно надає послуги з вимірювання артеріального тиску, тому кожен бажаючий може звернутись, виміряти тиск та потурбуватись завчасно про своє здоров’я. В понеділок, вівторок та четвер ця сама послуга надається за адресою: вул. Миколаївська, 76 каб.№3 (готель «Весна»).

В перший день надання послуги скористалося близько сотні людей, більшість з яких пенсіонери. Сестра медична також пропонувала відвідувачам склянку  мінеральної води, аби люди легше переносили спеку.

Бажаємо всім жителям Бобринеччини теплого і приємного літа. І пам’ятайте – подбати і зберегти своє здоров’я може тільки сама людина.

 

Комунальна установа

«Територіальний центр

соціального обслуговування

(надання соціальних послуг)

Бобринецької міської радиФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь