Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Діти пільгових категорій відправилися на відпочинок та оздоровлення

Дата: 29.06.2016 15:33
Кількість переглядів: 1198

За ініціативи міського голови Сніжка Валерія Вадимовича було виділено 40 безкоштовних путівок до санаторно-лікувального закладу  для дітей соціально незахищених  та пільгових  категорій. 28 червня 2016 року на відпочинок до дитячого санаторно-лікувального закладу «Чайка», що знаходиться в с.Лазурному Скадовського району Херсонської області було відправлено групу  дітей від Бобринецької міської ради.

З метою забезпечення якісного відпочинку та оздоровлення  заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань    Кривошея Людмила Петрівна провела інструктажі для дітей та їх батьків, ознайомила з особливостями відпочинку та умовами перевезення і проживання.  

Протягом 14-ти днів на дітей чекає 5-ти разове харчування, киснево-сингалентний коктейль, фіточай, аромотерапія, фізичні та лікувальні процедури, масаж, гуртки за інтересами,облаштований пляж із сонцезахисними парасолями.

Для змістовного дозвілля передбачено проведення конкурсів, естафет, ігор, змагання з різних видів спорту, дискотеки.

Перевезення дітей  до дитячого санаторно-лікувального закладу «Чайка» забезпечено» Херсонською туристичною фірмою на комфортабельному автобусі «Сканія».

Представники міської ради побажали дітям чудового відпочинку, гарного оздоровлення, сонячної погоди та незабутніх вражень.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь