Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Допомога ветеранам Великої Вітчизняної Війни - наш святий обов’язок

Дата: 05.08.2016 15:26
Кількість переглядів: 1022

Турбота про ветеранів Великої Вітчизняної Війни наш святий обов’язок, вони свого часу поклали багато зусиль та здоров’я, щоб здобути перемогу. Всі наступні покоління повинні бути безмежно вдячні ветеранам за їх героїчний вчинок та  всіляко підтримувати вже далеко не молодих Героїв. Сьогодні більшість із тих, хто залишився в строю, потребують допомоги.  Тому Бобринецька міська рада на чолі з міським головою Сніжком Валерієм Вадимовичем у своїй роботі значну увагу приділяє роботі з ветеранами Великої Вітчизняної  Війни, міська рада максимально задовольняє всі прохання ветеранів щодо надання допомоги у вирішенні тих питань, які їх турбують .

03 серпня  було виконано ремонт водогону ветерану Великої Вітчизняної Війни  Ворнікову Григорію Яковичу. В таку спеку забезпечення водою є вкрай важливим, а особливо для людини похилого віку.  Ветерану ремонтували водогін і раніше,  та тоді не вдалося повністю усунути всі проблеми через неправильну організацію механічного підключення під час прокладання водопроводу. Як повідомляли сусіди Григорія Яковича,
 проблема з системою водопостачання спостерігалася постійно, та останнім часом стала особливо критичною. Оглянувши місце аварії працівники КП «Міськводоканал» виявили необхідність застосування спеціальної техніки. З застосуванням  техніки та за нелегких умов  працювати доводилося в багнюці. Працівники міськводоканалу  усунули остаточноно  всі проблеми з водопостачанням. Ветеран Великої Вітчизняної війни залишився задоволений виконаною роботою та висловив слова вдячності.

Міська рада на чолі з Сніжком В.В. та ветеранською організацією, яку очолює Тофан Р.І. постійно піклуються та надають посильну допомогу ветеранам нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь