Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

СУД ЗНОВУ ЗАХИСТИВ ІНТЕРЕСИ ГРОМАДИ

Дата: 16.06.2016 15:23
Кількість переглядів: 1140

Фото без опису

29 січня цього року Бобринецькою міською радою було прийняте рішення про припинення Бобринецькому районному споживчому товариству права постійного користування земельною ділянкою наданою для розміщення колгоспного ринку та вилучено дану земельну ділянку. Державний акт на право постійного користування землею серія ІІ-КР № 000300 виданий 05.06.1997 року Бобринецькою міською радою Бобринецькому районному споживчому товариству цим рішенням визнано недійсним. Вилучену земельну ділянку було переведено у землі запасу міської ради.

Бобринецьке РСТ оскаржило рішення міськради до Бобринецького районного суду, який 18 квітня 2016 скасував його. Аргументи та доводи міської ради райсудом до уваги взято не було.

Бобринецька міська рада, не погодившись з рішенням Бобринецького райсуду, з метою захисту  звернулася зі скаргою до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду.

15 червня 2016 року Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд розглянув апеляційну скаргу Бобринецької міської ради та повністю задовольнив її, повністю скасувавши рішення Бобринецького районного суду. Рішення суду набрало чинності з моменту його винесення.

Таким чином, рішення міської ради № 86 від 29.01.2016 року «Про припинення Бобринецькому районному споживчому товариству права постійного користування земельною ділянкою, наданою для розміщення колгоспного ринку, на підставі державного акту на право постійного користування землею серія ІІ-КР № 000300, виданого 05.06.1997 року Бобринецькою міською радою та вилучення земельної ділянки», на сьогодні є чинним.

Судом, у черговий раз було захищено інтереси міської громади та підтверджено, що земельна ділянка міського ринку належить місту.

Рішення суду


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь