Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 05.08.2016 15:15
Кількість переглядів: 1030

Фото без опису

03 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету  Бобринецької міської ради. В роботі взяли участь 10 членів виконавчого комітету, директор КП «Комунальник» Голик А.П. та провідний спеціаліст сектору житлово-комунальних господарств Баранов О.В.  До порядку денного було включено 12 питань.  Директор КП « Комунальник» Голик А.П. прозвітував про основні показники діяльності підприємства у першому півріччі 2016 року. Про підсумки роботи зі зверненнями громадян у 1 півріччі 2016 року доповіла секретар виконавчого комітету міської ради  Дмитрян І.Я.                      Ірина Ярославівна повідомила, що відповідно до довідки загального відділу міської ради за I  півріччя 2016 року надійшло 873 письмових звернень  громадян. У своїй роботі міська рада значну увагу приділяє зверненням інвалідів Великої Вітчизняної Війни, дітей інвалідів, малозабезпечених, багатодітних сімей, учасників та сімей учасників АТО. Так за І півріччя 2016 року надійшло 102 заяви щодо надання матеріальної допомоги на загальну суму 203400 грн. Аналіз питань, з якими звертаються громадяни, свідчить проте, що найбільш актуальними для жителів району  залишаються  земельні питання та питання матеріальної допомоги. Спеціаліст сектору житлово-комунальних господарств Баранов О.В.  доповів, що відповідно до  наказу Міністерства регіонального розвитку, містобудування, та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 за №150 « Про затвердження Порядку  проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку» та з метою забезпечення визначення  суб’єкту з управління багатоквартирним будинком (будинками), які розташовані на території  Бобринецької міської територіальної громади, виконкомом міської ради затверджено положення  по проведенню конкурсу та затвердили склад конкурсної комісії у кількості 8 чоловік і призначили головою комісії першого заступника міського голови Висоцького В.І.

Розглянувши заяву депутата міської ради Жовтенко О.М., враховуючи  пропозиції мешканців мікрорайону «Черемушки» м. Бобринець було вирішено надати дозвіл на розміщення дитячого ігрового майданчика по                  вул. Комарова, з метою забезпечення дітям та їхнім батькам можливості змістовного дозвілля та відпочинку. Майданчик буде розташований біля території Бобринецького управління експлуатації газового господарства та матиме орієнтовну площу 1000 м2 .

Одним з рішень , що викликало активне обговорення був проект рішення «Про обмеження та заборону реалізації  слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади». Заслухавши  члена виконавчого комітету Костяка Я.В., з метою недопущення фактів цілодобового продажу алкогольних напоїв, обмеження шкідливого впливу алкоголю на здоров’я молоді й усіх мешканців громади було вирішено винести на розгляд сесії Бобринецької міської ради питання щодо обмеження та заборону реалізації слабоалкогольних, алкогольних напоїв та пива на території Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади у нічний час  у всіх закладах торгівлі ( крім закладів ресторанного господарства) з 22.00 години до 08.00 години ранку щоденно, враховуючи вихідні дні та свята.

Розглянуто питання про виплату заборгованості (орендної плати) КП «Комунальник» перед КП «Бобринецькою МПШМД». Дано доручення юридичному сектору міської ради спільно з КП «Комунальник» вивчити дане питання.

Також був прийнятий цілий ряд рішень про зміну адрес, надання  матеріальної допомоги мешканцям міста, та про постановку громадян на квартирний облік  для поліпшення житлових умов

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь