Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Святкова програма для жителів с.Дібрівка та с.Шляхове

Дата: 03.01.2018 15:10
Кількість переглядів: 1049

Фото без опису

29 грудня  в Дібрівському сільському клубі відбулася святкова концертна програма до новорічних та Різдвяних свят.   Діти та дорослі з с. Шляхове, підвіз яких до місця проведення свята здійснював КП «Комунальник» Бобринецької міської ради, разом з жителями с. Дібрівка  зачаровано спостерігали за  святковою програмою, яку підготувала завідувач сільським клубом Тесцова В.О.  З новорічними  вітаннями до жителів громади  звернулася заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошея Л.П. та депутат міської ради Жукова Л.Г.    Цікаві ігри та конкурси не давали малечі та дорослим  сумувати,  створювали справжній новорічний настрій . Діти з радістю водили хороводи з Дідом Морозом та Снігуронькою навколо ялинки. Для малечі було  зроблено  фото зону з веселими сніговиками.

Дібрівчани та Шляхівчани з задоволенням приймали  участь в конкурсах, переможці отримували призи, придбані для свята міською радою. Приємним сюрпризом був величезний пиріг для частування від міського голови  Сніжка В.В.

Дід Мороз та Снігуронька вручили малечі новорічні подарунки від народного депутата України   Березкіна С.С.

Завідуюча клубом Тесцова В.О дякує міській раді за надання призів та солодощів для малечі. Дякує фермерським господарствам  М.Панасюка, В.Романюка, Р. Бурундуховського,  І.Дзюбінського та  Асоціації «Південна»  за надання коштів для придбання солодощів для солодкого столу.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь