Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Одні прибирають, інші – смітять.

Дата: 27.03.2017 15:08
Кількість переглядів: 902

Фото без опису

Перед 73-ю річницею визволення міста,  розпочалося масштабне прибирання території громади, в якому взяли участь працівники установ, організацій, підприємств та небайдужі мешканці ОТГ. До свята наше місто було охайне та прибране, але прикро, що вже через кілька днів  на вулицях почали знову з’являтися купи сміття, прикладом цього може стати купа сміття на перехресті вул.Каштанової та пров.Молодіжного.  Отримується доки одні прибирають та турбуються про благоустрій  громади, інші  абсолютно байдуже продовжують смітити, нехтуючи правилами благоустрою та елементарними нормами культури, не поважаючи працю інших. Сміття можливо є однією з основних проблем, яка так би мовити «у всіх на виду», ця проблема не вирішиться поки кожен мешканець громади не усвідомить, що в цьому вина не міська рада чи комунальні служби, а кожен хто викидає сміття з впевненістю у своїй безкарності.

Міська рада  з свого боку робить все можливе, щоб тримати територію,  яка їй належить  в охайному стані. Організовано централізоване вивезення сміття, нажаль деяким мешканцям набагато легше просто залишити сміття на узбіччі ніж дочекатися сміттєвоза. Комунальні служби постійно здійснюють прибирання міста, та встигнути за темпами його засмічення просто не в змозі. Відбуваються акції масового прибирання, так звані «суботники», в яких  беруть участь люди, що навряд чи займаються засміченням території. Людина, яка хоч раз прибрала не тільки за собою, а й за іншими людьми, двічі подумає, чи викидати сміття будь-де, чи ні.

Шановні мешканці громади, закликаємо Вас дотримуватися правил благоустрою і тримати свою територію в чистоті! Лише так ми отримаємо охайне, красиве та квітуче місто, в якому нам з вами разом жити.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь