Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обстежили приміщення та врятували два життя

Дата: 25.07.2016 14:48
Кількість переглядів: 865

Фото без опису

22 липня працівники міської ради разом з працівниками КП «Комунальник» виїхали на огляд будівлі на перехресті вул. Миколаївської (Леніна) та         вул. Ліквідаторів ЧАЕС (Комінтерна) (приміщення бувшого ДАІ), для попередньої оцінки обсягу робіт по влаштуванню покрівлі на слуховому вікні даху будівлі,  встановленню грат на вікна та тимчасове закриття віконних прорізів щитами.Приміщення довгий час стоїть без господаря і невідомі вандали знищили все скло та вийняли решітку у віконних блоках в наслідок чого з’явився доступ в середину приміщення. Мешканці сусідніх будинків скаржаться, що в середин і будівлі  часто помічають невідомих осіб  та на  території з’являється все більше сміття. Для збереження приміщення, недопущення руйнування та в цілях його використання як об’єкта комунальної власності для задоволення потреб жителів громади, рішенням державного реєстратора  №30218946 від 29 червня 2016 року «Про взяття на облік безхазяйного  нерухомого майна» було вирішено взяти на облік дане безхазяйне нерухоме майно.

При огляді приміщення працівниками були виявлено задимлення та було вирішено викликати  пожежників. Підрозділ МНС під час обстеження приміщення виявили джерело задимлення, біля якого  спали двоє безхатченків.Виявилося, що саме вони спричинили задимлення приміщення, підпаливши  на підлозі  папери та ганчір’я. Безпритульні були негайно виведені із приміщеннядля запобігання отруєння чадним газом, який є дуже  небезпечною речовиною, оскільки він безбарвний та не має запахуі ним дуже легко отруїтися особливо уві сні. Чадний газ, потрапляючи дихальними шляхами до крові, витісняє гемоглобін кисню. В результаті настає кисневе голодування тканин. При великих концентраціях чадного газу смерть може настати миттєво.

Завдяки пильності працівників міської ради та КП «Комунальник» і швидкому реагуванню підрозділу МНС було врятовано два життя. Надзвичайним везінням для двох безпритульних виявилося, що саме в той час працівники міської ради вирішили обстежити приміщення, а інакше все могло закінчитися по найгіршому сценарію.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь