Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Тренінг «Управління процесами децентралізації»

Дата: 27.03.2017 14:14
Кількість переглядів: 876

Фото без опису

З 21 по 24 березня секретар виконавчого комітету Ірина Дмитрян та начальник відділу економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та інформаційної діяльності міської ради Євгеній Кулик  взяли участь у тренінгу «Управління процесами децентралізації», що проходив на базі  навчального закладу  «Центр перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій».

Тренінг проводився у партнерстві з громадською організацією «Розвиток демократії» та ROI PLBQ (Королівство Нідерланди) за підтримки Посольства Королівства Нідерланди в Україні (МАТРА). Учасниками заходу були представники органів місцевого самоврядування, об’єднаних територіальних громад, обласної державної адміністрації, громадських організацій та ін. Модераторами даного заходу виступають: Тереза  Кардозо  Рібейро – експерт з питань децентралізації Королівства Нідерландів (Інститут державного управління), Марк Ван Ден Мюзенберг – експерт з питань децентралізації Королівства Нідерландів (Інститут державного управління), Елла Ламах – голова ГО «Розвиток демократії». Основними питання, що розглядаються у процесі тренінгової роботи є правове забезпечення реформи децентралізації влади, складання бюджетів у інтересах громад, прозорість прийняття рішень у процесі децентралізації.

В результаті чотириденного тренінгу представники міської ради підвищили свій професійний рівень для роботи у сфері сучасного публічного адміністрування на місцевому рівні та здобули знання з розробки робчого плану та проекту з питань децентралізації. По завершенню тренінгу всі учасники отримали підтверджуючі сертифікати.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь