Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Обговорювали створення НВО

Дата: 03.08.2017 14:09
Кількість переглядів: 902

Фото без опису02 серпня 2017 року під головуванням заступника міського голови з соціально-гуманітарних питань Кривошеї Людмили Петрівни проведено засідання робочої групи з питання створення комунального закладу «Бобринецьке навчально-виховне об’єднання”.

У засіданні брали участь представники міської ради, відділу освіти, молоді та спорту міської ради, методичного кабінету, керівники комунальних загальноосвітніх навчальних закладів міста.

У ході обговорення питання порядку денного було відмічено, що галузь освіти завжди має відповідати не лише вимогам сьогодення, а й бути на крок попереду. Тож з метою забезпечення рівного доступу до якісної освіти усіх дітей та учнів, які проживають на території Бобринецької об’єднаної територіальної громади, концентрації та ефективного використання наявних кадрових та матеріальних ресурсів, спрямування їх на задоволення освітніх потреб учнів, створення єдиної ефективної системи навчальної та виховної роботи виникла об’єктивна необхідність здійснення реформаторських кроків у освітній галузі.

Забезпечення діяльності навчально-виховних об'єднань шляхом об'єднання навчальних закладів – дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних – це створення атмосфери творчої міжособистісної взаємодії суб'єктів навчально-виховного процесу  в умовах єдиного інформаційно-освітнього середовища.

Основні акценти членами робочої групи було зроблено на тому, що модернізація галузі освіти ні в якому разі не має на меті закриття навчальних закладів, або ж економію на освіті шляхом скорочення педагогічних та інших працівників. Головною метою утворення НВО є надання якісних освітніх послуг кожній дитині - від дошкільника до випускника.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь