Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міський голова привітав жіночі колективи міста

Дата: 07.03.2018 13:45
Кількість переглядів: 676

Фото без опису7 березня напередодні Міжнародного дня жінок, міський голова Валерій Сніжко разом з депутатом районної ради Юрієм Крутько привітав з чудовим весняним святом 8 Березня жінок колективів: шкіл міста, працівниць з благоустрою, центральної районної лікарні, центру первинної медико-санітарної допомоги, Бобринецького коледжу БНАУ ім. В.Порика, ПТУ №32, Бобринецької спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІ ступенів, Дошкільного навчального закладу №1 «Сонечко», Дошкільного навчального закладу  №2 «Ромашка», КП «Водоканал», КП «Комунальник» ЦДЮТ, ДЮСШ, територіального центру, ветеранську організацію.

З великою шанобливістю низько вклоняємося вам, наші дорогі, з щирою вдячність за вашу повсякденну самовіддану працю, за ваш неоцінимий вклад у нашу спільну справу, за те, що своїм невтомним трудом на робочих місцях і в громадській діяльності примножуєте добру славу і здобутки рідного нашого міста, краю.

Щедро зичу вам міцного здоров’я і довголіття, щастя і достатку. Нехай у кожній вашій оселі завжди лунає дитячий сміх, панують злагода і любов.

Вічної вам весни і молодості!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь