Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відзначення Дня молоді та 20-ї річниці Конституції України

Дата: 29.06.2016 12:57
Кількість переглядів: 1056

26 червня 2016 року в районному Будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня молоді та      20-ї річниці Конституції України. Від імені міського голови Сніжка Валерія Вадимовича, депутатського корпусу Бобринецької міської ради всіх присутніх привітала Кривошея Людмила Петрівна, заступник міського голови з соціально-гуманітарних питань.

Відповідно до указу Президента України від 22.06.1994 №323/94 «Про День молоді», за активну життєву позицію, творчість, ініціативу, успішну реалізацію молодіжної політики та з нагоди Дня молоді оголошено подяки та вручено грошові премії:

Москалику Олександру Олександровичу - провідному спеціалісту Бобринецького відділення ПАТ НАСК «Оранта», депутату міської ради.

Колосюку Андрію Олексійовичу – студенту ІІ курсу групи «А» відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» Бобринецького  технікуму ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету.

Гнатюку Олександру Юрійовичу – молодому спеціалісту магазину «Строй Бат».

Представникам учнівсько-студентського парламенту Бобринецької  міської ради:

Скрипнику Дмитру – учню Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 ім. П.П. Шумилова.

Зленку Олександру – учню Бобринецької ЗШ І-ІІІ ступенів №5 ім. П.П. Шумилова.

Єфіменку Антону – студенту ІІІ  курсу Бобринецького технікуму ім. В.Порика Білоцерківського національного аграрного університету.

Також відповідно статті 161 Конституції України, Указу Президента України від 15.03.2016 « Про відзначення 20-ї річниці Конституції України»,  з нагоди 20-ї річниці з Дня прийняття Конституції  України нагороджено грамотами та грошовими преміями:

Кунделя Володимира Григоровича – директора дитячо-юнацької спортивної школи «Чемпіон» - за професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток дитячо-юнацького спорту, популяризацію фізичної культури.

Обод Катерину Василівну – директора Бобринецького районного Будинку дитячої творчості – за багаторічну сумлінну працю, професійну майстерність, значний особистий внесок у справу виховання підростаючого покоління.

По завершенню урочистостей піднесений настрій та незабутню атмосферу свята присутнім подарували  працівники районного Будинку культури, вихованці районної школи мистецтв та районної дитячо-спортивної школи «Чемпіон». Продовженням святкового дійства стала дискотека для молоді.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

З нагоди Дня Конституції у дошкільному навчальному закладі №2 «Ромашка» проведено цікаві заходи, у ході яких дітей ознайомили з основним законом та державними символами України. Маленькі громадяни здійснили екскурс сторінками історії нашої Батьківщини. З вихователями та батьками проведено годину спілкування «Конституція у нашому житті».

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь