Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Пообіцяли і зробили: відремонтовано під’їзну дорогу до с. Коржеве

Дата: 20.10.2017 11:31
Кількість переглядів: 1038

Фото без опису

Дотримуючись своїх обіцянок, міський голова Валерій Сніжко ініціював ремонт шляху, що веде до села Коржеве. Так 18 жовтня, користуючись сприятливою погодою останніх теплих днів осені, за сприяння небайдужих мешканців громади, розпочато ремонтні роботи. 

Ремонт дороги жителі села чекали давно. Адже щодня цією дорогою юні коржівчани  шкільним автобусом їздять на навчання,  а дорослі - у власних справах, до міста. «Гойдатися» на розбитих ділянках дороги, що сполучає село та місто, не зовсім приємно.  Тож протягом двох днів (18 та 19 жовтня) тут тривали активні ремонтні роботи з залученням спецтехніки. Важка праця дала відмінний результат: відремонтована дорога стала справжнім, довгоочікуваним подарунком для мешканців с. Коржеве. Тепер вони за будь-якої погоди без проблем можуть дістатися до міста. Загалом для підсипання доріг в с. Коржеве та в мікрорайонах Ковалівка та Рогозівка м.Бобринець за два дні використано близько 700 тон щебеню.

Ремонт цих  доріг – це приклад співпраці місцевої  влади та небайдужих  людей  у плані створення належних умов для  проживання громади. Дякуємо патріотам свого краю, які не словом, а ділом допомагають робити життя у нашій громаді кращим: Юрію Крутьку, Олексію Рижкову, Олегу Чорному, Олександру Радецькому, Сергію Бичкову, які надали техніку та водіям, які здійснювали підвіз матеріалів.

Спільними зусиллями можна зробити набагато більше корисних речей для громади,  тим паче, вже є позитивні результати спільної роботи.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь