Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

В місті відкилося дитяче кафе "Мадагаскар"

Дата: 02.09.2016 08:26
Кількість переглядів: 928

Фото без опису

1 вересня в нашому місті, на території літнього танцювального майданчика в міському парку ім. Кропивницького відкрилося дитяче кафе «Мадагаскар». Заклад став першим насправді  дитячим кафе. Адже раніше повноцінних закладів такого типу в нашому  місті не було. У новому закладі можна скуштувати тістечка, млинці, піцу, солодкі напої і звичайно - морозиво. На території «Мадагаскару»  встановлено батут, в планах встановлення гойдалки, та всі бажаючі можуть покататися на веломобілі, а для зовсім маленьких відвідувачів облаштована ігрова зона.

 На відкриття завітав міський голова Сніжко В.В.  та заступник міського голови з соціально гуманітарних питань Кривошея Л.П.  Валерію Вадимовичу випала честь разом з власником     Кравченко Ю.В.    урочисто  перерізати  червону стрічку біля в ходу у щойно відкритий  дитячий заклад.  Міський голова привітав всіх присутніх з відкриттям кафе, та з Днем знань. У своєму звернені Валерій Вадимович зазначив, що як і обіцяла міська рада в цьому році на території  міського парку  немає жодного пивного намету. Робиться все, щоб парк став місцем для комфортного відпочинку батьків з малечею та літніх людей.

Валерій Вадимович  пригостив перших відвідувачів закладу смачним тортом «Мадагаскар», який був наданий власниками , які також  всім присутнім роздали морозиво, цукерки.

Тож тепер в місті є заклад, який приємно буде відвідати мешканцям міста та, звичайно дітям.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь