Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

ЗВЕРНЕННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ДО ЖИТЕЛІВ ГРОМАДИ

Дата: 24.06.2016 10:58
Кількість переглядів: 1152

Шановні жителі міста та сіл нашої громади!

Йдучи на вибори міського голови у 2015 році, я обіцяв Вам зробити владу в місті чесною, прозорою і не корумпованою, яка буде працювати на благо жителів громади, а не на користь чиєїсь власної кишені.

За період моєї роботи, діяльність міської ради була спрямована на покращення життя населення громади, забезпеченні рівності прав її жителів. Найбільш «болючими» питаннями було повернення незаконно привласнених земель у власність громади та проведення перевірки «дерибану» земель та майна за минулі роки.

Але не так просто боротися з людьми, які протягом десятиліть, на мою думку, обкрадали місто та його простих жителів, створили свою корупційну пухлину у місті, яка своїми метастазами проникла всюди. Не секрет, що для отримання якихось благ або вирішення питань – сплата «данини» стала нормою життя у нашому місті.

У нашій громаді роздано та розпродано за відповідні, на мою думку, «винагороди» практично все її майно, яке б мало використовуватися усіма її жителями, а не окремими «обраними» або представниками місцевих олігархічних кланів.

Робота Бобринецької міської ради стала прозорою та спрямованою на благо кожного її жителя. Однак, на жаль, окремим представникам місцевого «олігархату» така робота міської ради не сподобалася і є неприпустимою. Зрозумівши, що міського голову та міську раду старими методами вже не підкупити, вони вдалися до залякування – підло вночі спаливши мій власний автомобіль на подвір’ї мого будинку. Я розцінюю це не тільки як замах на моє майно, а і як замах на мою сім’ю. Дякувати Богу та пожежникам, вогонь не встиг повністю перекинутися на житло.

Але вони помилилися! Запевняю, що міська рада і надалі буде прозорою та безкомпромісною у боротьбі з корупцією, а дії цих нелюдів лише підтвердили, що міський голова та міська рада діють у вірному напрямку! І так буде надалі! Попередньо сформована система поборів, розкрадання та корупції буде викорінена з нашої громади.

Хочу подякувати усім людям, які підтримали мене та мою сім’ю, за їх розуміння. Разом з Вами та Вашою підтримкою ми зможемо все! Хай береже Вас Господь!

З повагою, міський голова В.Сніжко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь