Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Міністерство юстиції захистило права громадян та міської ради.

Дата: 26.08.2016 10:23
Кількість переглядів: 797

Фото без опису

23 травня 2016 року державним реєстратором прав на нерухоме майно приватним нотаріусом Куценко Ілоною Володимирівною, Кіровоградського міського нотаріального округу Кіровоградської області, після розгляду заяви про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, прийняту 18.05.2016 14:34:34 за реєстраційним номером 16878279, яку подав Мельніченко Віталій Андрійович, було винесено рішення № 29703856 про державну реєстрацію приватного нежитлового приміщення (молочного павільйону), що розташований за адресою: Кіровоградська область, Бобринецький район, м. Бобринець, провулок Базарний, 8, за суб’єктом – Бобринецьке районне споживче товариство.

16 травня 2016 року державним реєстратором прав на нерухоме майно Демецькою Т.М., Бобринецької районної державної адміністрації, за заявою Бобринецької міської ради прийнятої 16.05.2016 16:33:19, за реєстраційним номером 16845014 прийнято рішення № 29617491 про взяття на облік безхазяйного нерухомого майна, приміщення молочного павільйону, однак яке зареєстроване за адресою Кіровоградська область, Бобринецький район, м. Бобринець вул. Базарна площа, 11.

Не погодившись з вказаним рішенням Бобринецька міська рада 08.06.2016 подала до Міністерства юстиції України скаргу на дії державного реєстратора прав на нерухоме майно приватного нотаріуса Куценко І.В., Кіровоградського міського нотаріального округу Кіровоградської області, з вимогою скасувати державну реєстрацію приватного нежитлового приміщення (молочного павільйону), що розташований за адресою: Кіровоградська область, Бобринецький район, м. Бобринець, провулок Базарний, 8, за суб’єктом – Бобринецьке районне споживче товариство.

Після ряду засідань комісії з питань державної реєстрації Міністерства юстиції України, скаргу Бобринецької міської ради було задоволено, та 10.08.2016 державну реєстрацію приватного нежитлового приміщення (молочного павільйону), що розташований за адресою: Кіровоградська область, Бобринецький район, м. Бобринець, провулок Базарний, 8, за суб’єктом – Бобринецьке районне споживче товариство скасовано, тим самим на одному з найвищих державних рівнів виконавчої влади захищено права громадян та Бобринецької міської ради як представницького органу Бобринецької міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь