Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні державні службовці!

Дата: 23.06.2017 07:58
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

Щиро вітаємо Вас із професійним святом – Днем державної служби!

Люди, які обирають державну службу, заслуговують на глибоку повагу, адже на їхніх плечах нелегка ноша відповідальності за добробут та майбутнє нашого народу.  Пам'ятайте, що довіра до влади починається з державного службовця, який має відігравати роль посередника між нею і народом, гнучко реагувати на запити сучасного суспільства. Одним із основних пріоритетів національної політики є реформування державного управління, забезпечення прозорості в процесі прийняття владних рішень. Ці зміни покликані підвищити авторитет державної служби в Україні та піднести імідж нашої держави на міжнародній арені. 

Громада й держава поклала на нас відповідальний обов’язок – служити людям, бути вірними присязі. Перед вами стоять вагомі завдання: щодо децентралізації влади та впровадження суспільно значущих реформ в галузях державного управління та місцевого самоврядування. Головне, чого чекають від вас громадяни, - ефективного менеджменту, виважених рішень, поліпшення життя кожної родини, мешканця кожного населеного пункту.

 

Тому хочу побажати усім вам, дорогі державні службовці, консолідації зусиль, професіоналізму, здоров’я та наснаги. А ще – спільної програми дій, яка виведе  на шлях розвитку економіки, основ демократії та сталого розвитку територій. Будьмо гідними високого звання державного службовця України!

З повагою

Міський голова                                                                    Сніжко В.В.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь