Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Відбулося засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради

Дата: 31.08.2016 10:07
Кількість переглядів: 841

Фото без опису

30 серпня 2016 р. відбулося одинадцяте засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради сьомого скликання, на якому були присутні 9 членів виконкому. На порядок денний винесено 9 питань

Під час засідання виконавчого комітету Бобринецької міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови Валентина Висоцького, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Розпочалося засідання із розгляду питання про усунення перешкод для вільного доступу до місць торгівлі та здійснення підприємницької діяльності. В обговоренні даного питання взяли участь приватні підприємці міста.

         В ході засідання членами виконкому прийнято рішення, якими внесено зміни до рішень виконкому від 27 травня 2016 р. № 57 «Про затвердження проектно-кошторисної документації вартості будівництва об’єкту ”Поточний ремонт доріг з твердим покриттям по вулицях Вознесенська (від вул. Каштанової  до   вул.  Народної), вул. Каштанова  (від вул. Миколаївської до вул. Паркової)  в  м. Бобринець  Кіровоградської області” та № 58 «Про виявлення та взяття на облік безхазяйного нерухомого майна»

Також в ході засідання членами виконавчого комітету розглянуто заяви жителів міста та прийнято рішення щодо надання дозволу на видалення сухих дерев, на встановлення огорожі навколо земельної ділянки біля індивідуального житлового будинку, з питань квартирного обліку громадян при виконавчому комітеті міської ради та щодо звільнення від плати за харчування в дошкільному навчальному закладі.

За підсумками розгляду питань порядку денного ухвалено відповідні рішення, а виконавцям надано відповідні доручення.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь