Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

27-а позачергова сесія 7-го скликання Бобринецької міської ради

Дата: 28.08.2017 09:50
Кількість переглядів: 793

23 серпня у  приміщенні малої зали Бобринецької районної ради відбулася  27-а  почергова сесія 7-го скликання  Бобринецької міської ради. Позачергова сесія була скликана на підставі листа відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради,  у зв’язку з необхідністю невідкладного розгляду питань, які відносяться до компетенції міської ради. Сесія відбулася під головуванням міського голови Валерія Сніжка. На розгляд депутатського корпусу було винесено 2 питання:

1. Про створення комунального закладу «Бобринецьке навчально-виховне об’єднання» Бобринецької міської ради Кіровоградської області, (доповідач - начальник відділу освіти, молоді та спорту Бобринецької міської ради Літвінова В.П. );

2. Про затвердження кандидатур до Госпітальної ради від Бобринецької міської об’єднаної територіальної громади. (доповідач - міський голова Сніжко В. В.)

В «Різному» депутатський корпус розглянув депутатські звернення, що надійшли від депутата  Гранкіна В.В у міжсесійнийперіод.

В цілому на сесії міської ради були прийняті всі рішення, що мали важливий вплив у життєдіяльності Бобринецької міської об’єднаної територіальної     громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь