Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Реконструкція баскетбольного майданчика на стадіоні "Олімпієць"

Дата: 19.07.2016 07:50
Кількість переглядів: 1096

Для заохочення до спорту та фізичного розвитку молоді нашої громади Міська рада  разом з небайдужими активістами та підприємцями міста розпочали реконструкцію баскетбольного майданчика. Адже власники майданчика не змогли організувати належні умови для занять спортом. В обговорені та реалізації плану реконструкції взяло участь близько 30 чоловік.  Під час реконструкції планується повне відновлення майданчика. Зокрема буде замінено огорожу довкола баскетбольного майданчика, тому що стара огорожа перебувала у критичному стані та була травмонебезпечною для спортсменів. Планується  вкладання нового асфальтового настилу на майданчику та в разі надходження  коштів нанесення акрилового покриття.

 

Федерація баскетболу України у рамках власної програми популяризації баскетболу та заохочення громадян до здорового способу життя оголошувала конкурс на безкоштовне встановлення баскетбольного обладнання (стійка + щит з кільцем) по всій Україні.

Бобринецька міська рада стала учасником соціального проекту від Федерації Баскетболу України та отримала комплект стійок та щитів. Після реконструкції  на території баскетбольного майданчика встановляться безкоштовні баскетбольні конструкції від ФБУ.

Бобринецька міська рада чітко тримає курс на оздоровлення та фізичний розвиток своїх громадян. Для підтримання здорового способу життя мешканців громади в цьому році було заборонено встановлювати пивні намети в парку ім. Кропивницького.  Протягом 2017-2018 років планується встановлення ного волейбольного майданчика та поля для міні футболу з штучним покриттям.

Міська рада на чолі з Сніжком В.В. створює всі умови щоб мешканці громади мали змогу розвиватися та мали сучасні умови для занять спортом, адже Бобринеччина має чимало спортсменів,   які прославляють наш край не тільки на всеукраїнському рівні, а й на світовій арені.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь