Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Нові перемоги вихованців Комунального закладу «ДЮСШ»

Дата: 25.10.2017 08:33
Кількість переглядів: 962

   18 жовтня 2017 року в смт. Олександрівка відбулися чергові тури з футболу на першість області серед ДЮСШ. Юні футболісти Комунального закладу «ДЮСШ» Бобринецької міської ради у віковій групі 2005-2006р.н. з рахунком 0-5 перемогли однолітків, а старші (2003-2004р.н.) - перемогли з рахунком 0-1. 

   22 жовтня 2017 року на СК «Олімпієць» вихованці КЗ «ДЮСШ» приймали гостей з Олександрійського р-ну. Футболісти молодшої вікової групи зіграли внічию (рахунок 1-1), старшої вікової групи виграли з рахунком 1-0.

   Тренерують футболістів тренери-викладачі КЗ «ДЮСШ» Філіпенко Ігор Анатолійович  та Квашенко Сергій Анатолійович. Поїздки на змагання та оплата суддівства на матчах, які проходять у м. Бобринець на СК «Олімпієць», відбувається за рахунок коштів, передбачених Бобринецькою міською радою в кошторисі КЗ «ДЮСШ».

   На оновленому сучасним покриттям та баскетбольним обладнанням баскетбольному майданчику відбулись ігрові змагання з баскетболу серед дівчат початкової підготовки. Перемогли «Полосатіки», друге місце зайняла команда «Оранж». Головний суддя змагань тренер-викладач КЗ «ДЮСШ» Крисенко Анна Сергіївна.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь