Бобринецька міська територіальна громада

Кіровоградська область, Кропивницький район

Шановні воїни-десантники, ветерани!

Дата: 02.08.2017 09:12
Кількість переглядів: 921

Щиро і сердечно вітаємо вас - представників однієї з найбільш мужніх професій з прекрасним святом - Днем високомобільних десантних військ!

 Служба у високомобільних військах завжди вважалася почесною і виключно відповідальною. Недарма десантників вважають елітою Збройних сил. Адже лише сильні духом чоловіки можуть віддати частину свого життя небу. Десантники незмінно виявляють непереможний дух, товариську взаємовиручку.

Високомобільні  війська вписали чимало героїчних сторінок в історію Збройних сил України. Їх доблесть і відвага, безмежна відданість Батьківщині навічно овіяні невмирущою славою. І сьогодні воїни-десантники викликають повагу і захоплення, як у ветеранів, так і у молодих людей, які готуються до служби в армії.

Беручи участь у військових операціях, Ви завжди залишаєтесь вірними обов'язку й присязі. Впевнені, що професіоналізм і сумлінне ставлення до своїх обов'язків будуть і надалі запорукою гідного служіння Україні. Ви завжди були, є і будете прикладом мужності та відваги, зразком людини з “великої літери”

Від усієї душі бажаємо всім вам міцного здоров'я, невичерпної енергії, добробуту і теплоти. Нехай у вашій доблесній справі вас завжди супроводжує удача та успіх!"

З повагою

Міський голова                                                                                      Сніжко В.В.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь